Bol raz jeden človek s titulom

22. marca 2011, alba218, Nezaradené

…, ktorý niekde niečo vyštudoval, ale to vôbec nie je dôležité, lebo po sedemnástich pracovných miestach a dvojnásobnom poberaní dávok v nezamestnanosti, sa neuveriteľne dostal na post šéfa. Okrem toho bol ekonómom, účtovníkom a právnikom, no proste otcom, synom aj duchom svätým nielen v jednej osobe, ale aj v jednom bohom zabudnutom kúte Slovenska, takže sa darilo.

     Ako to už býva, jeho velikášskym nie činnom, ale rečiam uverili ľudia v istom meste a posadili si ho na úrad. A tak spravili capa ešte väčším záhradníkom. Prekvapene teraz otvárajú oči, a dokonca aj ústa, že začal bačovať od buka do buka, presne ako na predchádzajúcom mieste. Zanechal tam prehratý súdny spor a porisko tej sekery vyrástlo na pol mega…

     Toto je len jeden z mnohých príbehov našej asi nevyspelej demokracie. Nedá mi, kam sa asi človek podobného kalibru dostane: do vlády, parlamentu, europlarlamentu? Nevadí, že bol súdený a odsúdený, však odvolávať sa vraj môže aj štyri roky. Len mu prosím vás, už rýchlo chystajte nejaké výnosnejšie miesto.

 

PS:Ak sa tu niekto náhodou spozná, tak určite ide o čisto náhodnú podobnosť.:)